У Верховній Раді нардепу з розбитою головою викликали швидку: що сталося (ФОТО)

Постраждала опублікувала фотографії того, що сталося в Мережі

Народний депутат від партії "Голос" Олександра Устинова опублікувала на своїй сторінці в Facebook фотографію з закривавленою головою і підписала "Коли ранок у Верховній Раді розпочався несподівано".

Політик не стала розповідати своїм передплатникам, що з нею сталося. Відзначила лише, що це сталося в будівлі Верховної Ради. Про цю подію на своїй сторінці в Facebook повідомила віцепрем'єр-міністр з питань європейської інтеграції Ольга Стефанишина.

За її словами, сьогодні вранці Олександрі Устинової впав на голову дверний засув в будівлі Ради. Колеги викликали депутату бригаду швидкої допомоги. Стефанишина зазначила, що на цей момент з постраждалою все в порядку.

picture

"Не хвилюйтеся, я з нею, все на контролі", - підкреслила віцепрем'єр-міністр у своєму повідомленні.

Устинова поки ніяк не прокоментувала свій стан.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував своїх читачів про те, що депутат з "Слуги народу" прокоментувала смерть Антона Полякова. Політик звернулася до людей з проханням не вигадувати "зраду" там, де її немає і підкреслила, що навколо теми смерті це виглядає вкрай огидно. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що Зеленський розповів, чому не виїхав з держдачі в Конча-Заспі. Ще бувши кандидатом в президенти він говорив, що жити в ній немає ніякої необхідності. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися