"Не вигадуйте «зраду »там, де її немає": депутат з "Слуги народу" прокоментувала смерть Полякова

Депутат звернулася до конспірологів, які зараз "хайпують" на смерті людини, намагаючись заробити політичні очки

Депутат фракції "Слуга народу" Галина Янченко у своєму Telegram-каналі прокоментувала смерть Антона Полякова, колишнього колеги по фракції.

Політик зазначила, що справжньою причиною смерті є гостра коронарна недостатність. Також Янченко звернулася до тих, хто зараз намагається заробити політичні очки, піднімаючи ажіотаж навколо цієї теми, з проханням не "плодити" чутки про причини смерті Полякова.

"За інформацією, яка є в моєму розпорядженні, коли патрульні зупинили таксі, Антон був живий, але у важкому стані. Його рвало, а незабаром почалися конвульсії", - пише Янченко у своєму Telegram.

"Не вигадуйте "зраду "там, де її немає. Навколо теми смерті це виглядає вкрай огидно", - також заявила нардеп.

Крім того, член фракції "Слуга народу" зазначила, що на співробітниках поліції були боді-камери, які в той момент були включені та записали від початку і до кінця все подія.

До завтрашнього або післязавтра дня будуть результати токсикології, завдяки яким стане відомо, чи були отруйні речовини в організмі Антона Полякова в момент смерті або ж ні.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ інформував читачів про те, що в Києві знайшли мертвим нардепа Антона Полякова. Тіло політика виявили в Дніпровському районі вночі 8 жовтня, йому стало погано в машині таксі по дорозі. Лікарі швидкої допомоги намагалися реанімувати Полякова, проте констатували смерть. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що Зеленський зробив нове кадрове призначення в Києві. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.

Джерело: https://t.me/HYanchenko/7


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися