Зеленський зробив нове кадрове призначення в Києві

Президент України Володимир Зеленський зробив нове кадрове призначення в столиці

Глава держави Володимир Зеленський прийняв нове кадрове рішення по столиці - йдеться про призначення нової судді Київського окружного адміністративного суду. Про це стало відомо з відповідного розпорядження, яке опубліковано на сайті Офісу Президента.

Відомо, що гарант призначив суддею Анастасію Білоус, яка раніше працювала помічницею судді Жовтневого районного суду Полтави, відповідний указ Зеленський підписав 6 жовтня. Білоус має квартиру в Полтаві і автомобіль Volkswagen Tiguan.

Нагадаємо, що недавно Депутати Київської міської ради проголосували за призначення заступником голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Віталія Кличка екс-керівника столичної поліції Андрія Крищенка.

Новопризначений заступник мера Києва Андрій Крищенко буде займатися питаннями здійснення самоврядних повноважень. Відповідне рішення підтримав 91 депутат Київської міської ради.

Перед голосуванням мер столиці Віталій Кличко звернувся до депутатів і підкреслив, що кандидат на посаду його заступника - патріот і професіонал з принципами. Кличко нагадав, що Андрій Крищенко більше п'яти з половиною років очолював поліцію Києва. За цей період проходила реформа міліцейської системи, яка перетворилася в сучасну поліцію.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Володимир

8 жовтня 2021, 10:53

А тепер їй дадуть квартиру в Києві, або будуть оплачувати проживання. Ось куди йдуть наші гроші. Навіщось оплачують депутатам і іншим. Не можеш платити за житло то не лізь в депутати. А вони тому й лізуть всі, щоб одержати вигоди. А де ж забота про людей - на людей уже не вистачає коштів, бо на себе все гребуть.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися