Джонсон у Верховній Раді повідомив найгіршу помилку Путіна: подробиці з виступу прем'єра Британії

Джонсон заявив, що найгірша помилка Путіна - це прийти в Україну

Прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон виступив по відеозв'язку у Верховній Раді України. Джонсон повідомив про новий пакет підтримки від Британії для України, що передбачає допомогу в розмірі 300 млн фунтів. Також у пакет допомоги входить техніка для української армії, зокрема радари, дрони й протикорабельні ракети. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на відео виступу британського прем'єр-міністра від BBC News Україна.

Джонсон запевнив, що Україна отримуватиме незмінну підтримку від Британії. Також британський прем'єр-міністр засудив дії Путіна й війну, яку він почав. Джонсон висловив впевненість у перемозі українців над окупантами.

"Путінська машина перечепилася і розбилася об український патріотизм", - повідомив прем'єр Британії.

На думку Джонсона, найгірша помилка Путіна - прийти в Україну, і наразі найголовніше завдання Британії та українських партнерів - посилити нашу державу так, щоб "ніхто ніколи не міг на неї зазіхнути".

Як повідомляли раніше "Коментарі", вирвані нігті та куля в голові: під Києвом знайшли ще одну могилу закатованих окупантами українців. За попередньою інформацією російські військові в окупованому населеному пункті катували двох чоловіків, а потім їх убили. На руках загиблих, зав'язаних за спиною, вирвані нігті, на тілах сліди від вогнепальної зброї.

Також "Коментарі" писали, що у Києві відновив роботу центр реабілітації дітей з інвалідністю. В мерії столиці повідомили, що Київський міський центр реабілітації дітей з інвалідністю знову працює та надає послуги реабілітації в умовах воєнного стану в повному обсязі, зокрема — у дистанційній формі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися