У Києві відновив роботу центр реабілітації дітей з інвалідністю

Заклад знову працює в умовах воєнного стану

Київський міський центр реабілітації дітей з інвалідністю відновив свою роботу та працює в умовах воєнного стану. Про це розповіла заступниця голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Марина Хонда, передають "Коментарі".

В мерії столиці повідомили, що Київський міський центр реабілітації дітей з інвалідністю знову працює та надає послуги реабілітації в умовах воєнного стану в повному обсязі, зокрема — у дистанційній формі.

За словами заступниці мера Києва, правила поведінки під час перебування в центрі оновлено, наприклад, під час повітряної тривоги. З новими правилами ознайомили як працівників закладу, так і офіційних представників дітей.

"У разі невиконання чи порушення правил офіційним представником дитини заклад залишає за собою право відрахувати дитину та припинити надання послуг. Відповідно до оновлених правил поведінки, відповідальність за життя, безпеку дітей несуть винятково офіційні представники дітей", — заявила Хонда.

В центрі є просте укриття на випадок повітряної тривоги у вигляді підвалу. Воно облаштоване вентиляційною системою, системою подачі води, доступом до чистої питної води, санітарними зонами та двома евакуаційними виходами на вулицю.

Нагадаємо, в "Охматдиті" за перший день повномасштабного військового вторгнення російських окупантів в Україну організували роботу нового відділення — екстреної медичної допомоги. Читайте, як столична лікарня працює в умовах війни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві лікарі Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" провели першу операцію в новій надсучасній операційній. Оперували дитину з пухлиною мозку. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися