Кияни можуть чути стрілянину в столиці: яка причина

У Києві продовжує працювати Центр підготовки тероборони та муніципальної безпеки

Мешканці Києва можуть почути звуки пострілів у різних районах міста. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили на Фейсбук-сторінці Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

У повідомленні Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки зазначається, що наразі в столиці працює об’єднаний навчальний центр підготовки підрозділів тероборони та муніципальної безпеки.

“Звуки саме їх вишколів іноді лякають мешканців столиці, однак завдяки цим мужнім чоловікам та жінкам місто під надійним захистом”, - повідомив Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки у своєму дописі.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Бучанському районі тракторист підірвався на міні. За даними правоохоронців, тракторист підірвався на протитанковій міні, що залишили російські військові. Потерпілого 35-річного чоловіка доставили до лікарні. Поряд із місцем вибуху виявили ще дев’ять мін. За фактом підриву на міні розпочали досудове розслідування.

Також "Коментарі" писали, що у КМВА повідомили небезпечні для відвідування парки Києва. У Києві деякі парки досі можуть нести небезпеку. Території були заміновані, тому там досі можуть знаходитися нерозірвані снаряди й авіаційні бомби. У КМВА просять не відпочивати й не підходити до оборонних споруд у таких парках.

Читайте на порталі "Коментарі": у Київській області під час пожежі загинула людина: у ДСНС надали подробиці. У ДСНС зазначають, що в одній із квартир триповерхового будинку сталася пожежа, у результаті якої загинув чоловік 1960 року народження. За словами сусідів, загиблий вів антигромадський спосіб життя.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися