У Бучанському районі тракторист підірвався на міні (ФОТО)

Подробиці розповіли в поліції

У Бучанському районі Київської області в полі на російській міні підірвався тракторист. Про надзвичайну подію розповіли у поліції регіону, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, тракторист підірвався на протитанковій міні, що залишили російські військові. Надзвичайна подія сталася 21 травня. Потерпілого 35-річного чоловіка доставили до лікарні. Поряд із місцем вибуху виявили ще дев’ять мін. За фактом підриву на міні розпочали досудове розслідування.

"Громадяни, будьте обережні  в зонах, де тривали бойові дії. Оминайте лісові стежки та польові дороги! Пильність і увага може врятувати життя вам і вашим рідним", — закликали в поліції Київської області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поблизу Макарова дві бригади енергетиків підірвалися на мінах. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, на початку травня у Броварському районі біля села Залісся місцевий житель під час прогулянки в лісосмузі підірвався на міні, що залишили російські військові. Від отриманих внаслідок вибуху міни травм чоловік загинув.

Читайте також, що поблизу Макарова тракторист підірвався на російській міні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися