У Київській області під час пожежі загинула людина: у ДСНС надали подробиці

Під час пожежі евакуювали 12 осіб

Пожежа на Київщині забрала життя однієї людини. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Головному управлінні ДСНС України в Київській області. 

"21 травня о 01:48  до оперативно-диспетчерської служби Броварського району надійшло повідомлення про пожежу за адресою: с. Нова Олександрівка, вул. Київський Шлях. До місця виклику направлено чергові караули 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Згурівка та  25-ї Держаної пожежно-рятувальної частини м. Березань", - йдеться в повідомленні Головного управління ДСНС України в Київській області.

У ДСНС зазначають, що в одній із квартир триповерхового будинку сталася пожежа, у результаті якої загинув чоловік 1960 року народження. За словами сусідів, загиблий вів антигромадський спосіб життя.

Через пожежу рятувальники евакуювали з житлового будинку 12 людей.

"На гасіння пожежі залучались 2 одиниці техніки та 14 чоловік особового складу. Причина пожежі встановлюється", - зазначили в ДСНС.

Як повідомляли раніше "Коментарі", жителів Києва попередили про шкідливі речовини в повітрі, які "перевищують допустимі норми": яка причина. У повітрі в Києві в декілька разів перевищено допустимі норми діоксиду азоту та формальдегіду. Що ж стосується інших шкідливих речовин, зокрема завислих речовин, діоксидів сірки, оксиду вуглецю, то перевищень не зафіксовано.

Також "Коментарі" писали, що в кожному районі Києва з’явиться особлива квіткова клумба - символи боротьби українського народу. У всіх районах Києва з'являться квіткові композиції, які будуть символізувати незламний дух українців. Перша така композиція, яку створили фахівці зеленбуду Дніпровського району, - відома марка із зображення українського військового на фоні російського корабля.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися