На Київщині в полі знайшли уламки некерованої авіаракети: у ДСНС повідомили подробиці

Вибухонебезпечний предмет буде знищений

23 травня у селі Ясногородка Бишівської сільської територіальної громади Фастівського району були знайдені уламки некерованої авіаційної ракети. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Головному управлінні ДСНС України в Київській області.

У повідомленні ДСНС зазначається, що після виявлення уламків некерованої авіаційної ракети викликали піротехнічну службу Мобільного рятувального центру ДСНС України, щоб надалі знищити вибухонебезпечний предмет.

"З метою запобігання виникнення загрози травмування та іншого роду унеможливлення подій, інспекторський склад Фастівського районного управління звертається до усіх громадян бути особливо уважними та обережними під час перебування в лісовому масиві, суворо дотримуватись правил безпеки, знати алгоритм дій при виявленні вибухонебезпечних та схожих на них предметів, та у разі знаходження негайно повідомляти за номером "101" чи "102"", - йдеться в повідомленні Головного управління ДСНС України в Київській області.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Бучанському районі тракторист підірвався на міні. За даними правоохоронців, тракторист підірвався на протитанковій міні, що залишили російські військові. Потерпілого 35-річного чоловіка доставили до лікарні. Поряд із місцем вибуху виявили ще дев’ять мін. За фактом підриву на міні розпочали досудове розслідування.

Також "Коментарі" писали, що у КМВА повідомили небезпечні для відвідування парки Києва. У Києві деякі парки досі можуть нести небезпеку. Території були заміновані, тому там досі можуть знаходитися нерозірвані снаряди й авіаційні бомби. У КМВА просять не відпочивати й не підходити до оборонних споруд у таких парках.

Читайте на порталі "Коментарі": у Київській області під час пожежі загинула людина: у ДСНС надали подробиці. У ДСНС зазначають, що в одній із квартир триповерхового будинку сталася пожежа, у результаті якої загинув чоловік 1960 року народження. За словами сусідів, загиблий вів антигромадський спосіб життя.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися