Поліція Київщини затримала групу мародерів, яка крала пальне на місцевих АЗС: подробиці

Зловмисники зараз перебувають в ізоляторі тимчасового тримання

Правоохоронні органи викрили трьох мешканців селища Глеваха, що в Київській області, які обкрадали місцеві АЗС, залишені без нагляду. Поліції вдалося затримати мародерів "на гарячому". Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в поліції Київської області.

Згідно з повідомленням поліції Київської області, затримані чоловіки здійснювали раніше ще як мінімум чотири крадіжки пального.

"Усіх трьох зловмисників вже помістили до ізолятора тимчасового тримання. Групу зловмисників вдалося задокументувати завдяки ефективній взаємодії поліцейських Васильківщини та Фастівщини," - повідомляють правоохоронні органи Київської області.

Повідомляється, що за фактом "мародерства", а також незаконного зберігання наркотичних речовин слідчими розпочато досудове розслідування. Підозрюваним загрожує до 8 років ув'язнення.

Як повідомляли раніше "Коментарі", киянину, який закликав розстрілювати полонених українців, повідомили підозру. Мешканець Києва й колишній військовослужбовець підтримував війну Росії проти України й закликав розстрілювати полонених українських громадян. Наразі чловіку повідомлено про підозру.

Також "Коментарі" писали, що на Київщині затримали чоловіка, який обдурив з евакуацією з Маріуполя: через шахрая люди загинули. Жителю Броварів Київської області повідомлено про підозру в шахрайстві. Чоловік залишив людей у небезпеці під час воєнних дій: обіцяв допомогти евакуювати з Маріуполя, але, отримавши гроші, нічого не зробив.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися