У Києві зупинився рух потягів між двома станціями метро: яка причина

Про відновлення руху обіцяють повідомити додатково

Ввечері 26 травня призупинився рух великою частиною червоної лінії київського метрополітену. Рух потягів довелося зупинити між станціями "Академмістечко" й "Арсенальна". Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Київській міській державній адміністрації.

У КМДА зазначили, що потяги червоною лінією метро зараз не можуть курсувати через технічні причини. У повідомленні КМДА не уточнюється, які саме технічні причини викликали зупинку потягів на червоній лінії метрополітену.

У КМДА також повідомили, що оголошення про відновлення руху червоною лінією буде зроблено додатково. Однак наразі не відомо, скільк часу потяги не будуть їздити між станціями "Академмістечко" й "Арсенальна".

Як повідомляли раніше "Коментарі", киян попереджають про небезпечну погоду у місті: у КМДА висловили застереження. У Києві попереджають мешканців столиці про сильний вітер, зливи й закликають бути обережними.

Також "Коментарі" писали, що Київ підготує власний план відновлення після війни: мер столиці повідомив труднощі. Як зазначив мер Києва, деякі проекти з відновлення інфраструктури, логістики й будівництва ряду об'єктів планується здійснити навіть попри війну. Водночас міський голова наголосив, що наразі є проблеми з виконанням державного бюджету, тому Київ має певні труднощі в доступі до своїх коштів у Держказначействі.

Читайте на порталі "Коментарі": мурал "Джавеліна" у Києві можуть замалювати в перший день після відкриття. Раніше Всеукраїнська рада церков і релігійних організацій протестувала проти створення муралу "Свята Джавеліна", адже, за їх словами, зображення може образити почуття вірян.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися