Залишив записку та підпалив себе: під Києвом чоловік вчинив самогубство

На місці трагедії знайшли передсмертну записку

У селі Чайки на Київщині житель Львова вчинив самогубством шляхом самоспалення. На місці трагедії була знайдена передсмертна записка. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в прес-службі поліції Київщини в Телеграмі.

Як повідомляють правоохоронні органи, за фактом самогубства вже розпочали кримінальне провадження.

"30 травня до поліції зателефонував чоловік і повідомив, що, проїжджаючи селом Чайки, він побачив на узбіччі людину, охоплену полум'ям. Перехожі та працівники найближчого підприємства намагалися надати допомогу потерпілому, але він помер. Поліцейські поруч виявили легковик з документами на ім'я 36-річного мешканця Львова та передсмертну записку з вибаченнями", - йдеться в повідомленні поліції Київської області.

Правоохоронні органи зазначили, що слідство наразі встановлює обставини й причини трагедії.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві шанувальник "руского міра" постане перед судом. Київська міська прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо 40-річного киянина, який поширював матеріали з виправдовуванням і запереченням війни Росії проти України. Під час досудового розслідування обвинувачуваний змінив свої погляди, цілком визнав вину й розкаявся.

Також "Коментарі" писали, що в Києві за час війни рівень злочинності зменшився майже на 50% - у столиці стало "значно спокійніше". У Києві під час війни рівень злочинності впав майже вдвічі. За кілька місяців із початку вторгнення Росії в України завдяки Нацполіції було виявлено понад 20 диверсійно-розвідувальних груп, зачищено 31 населений пункт у Київській області й відкрито 167 кримінальних проваджень.

Читайте на порталі "Коментарі": в Ірпені майже повністю зруйновано найбільший ліцей. В Ірпінському ліцеї №3 зафіксували значні пошкодження внаслідок обстрілів російських окупантів, але заклад планують відновити в першу чергу. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися