На Київщині дівчинка поїхала кататися на велосипеді та не змогла повернутися назад: у поліції повідомили подробиці

На пошуки дівчинки поліцейським Миронівки знадобилося півтори години

У Київській області 9-річна дівчинка поїхала кататися на велосипеді, однак заблукала й не знайшла дорогу додому. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в прес-служба поліції Київської області у Фейсбуці.

"3 червня до правоохоронців Миронівки звернулась стурбована жінка, яка повідомила, що її 9-річна донька вийшла з будинку на прогулянку і не повернулась. За півтори години поліцейські розшукали та повернули дівчинку матері. Як виявилось, маленька утікачка вирішила покататись на велосипеді та не знайшла шляху назад", - йдеться в повідомленні правоохоронних органів.

У поліції повідомили, що дівчинку довелося шукати півтори години.

Правоохоронні органи Київської області звернулися до батьків із закликом якомога більше спілкуватися із дітьми й цікавитися їхнім життям і розвагами.

"У разі зникнення дітей, не зволікайте, одразу повідомляйте до поліції. Добробут і безпека дітей, це перш за все - ваша відповідальність", - зазначили в поліції Київської області.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві шанувальник "руского міра" постане перед судом. Київська міська прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо 40-річного киянина, який поширював матеріали з виправдовуванням і запереченням війни Росії проти України.

Також "Коментарі" писали, що в Києві за час війни рівень злочинності зменшився майже на 50% - у столиці стало "значно спокійніше". У Києві під час війни рівень злочинності впав майже вдвічі. За кілька місяців із початку вторгнення Росії в України завдяки Нацполіції було виявлено понад 20 диверсійно-розвідувальних груп, зачищено 31 населений пункт у Київській області й відкрито 167 кримінальних проваджень.

Читайте на порталі "Коментарі": в Ірпені майже повністю зруйновано найбільший ліцей. В Ірпінському ліцеї №3 зафіксували значні пошкодження внаслідок обстрілів російських окупантів, але заклад планують відновити в першу чергу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


jahe

4 червня 2022, 20:16

. . .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися