В Дарницькому районі Києва в озері потонула людина

Подробиці розповіли рятувальники

У столиці водолази-рятувальники дістали із озера тіло людини. Про це повідомляє Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у Києві, передають "Коментарі".

Надзвичайна подія сталася у Дарницькому районі Києва в суботу, 4 червня. Столичним рятувальникам повідомили, що на озері "Мартишів" людина зникла з поля зору. Водолази Аварійно-рятувального загону спеціального призначення знайшли потопельника на відстані 25 метрів від берега. Тіло 36-річного чоловіка дістали з озера з глибини десяти метрів та передали правоохоронцям. Обставини трагічного випадку встановлюються.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внаслідок обстрілів російських окупантів є постраждалі. По столиці нанесли ракетні удари, внаслідок чого почалися пожежі. На місцях обстрілів працюють відповідні служби. Член наглядової ради "Укрзалізниці" Сергій Лещенко уточнив, що в Києві ворожі ракети завдали ударів по об'єктах залізничної інфраструктури.

В компанії "Енергоатом" оприлюднили фото крилатої ракети російських окупантів, що пролетіла в напрямку Києва критично низько над Південноукраїнською атомною електростанцією. У підприємстві також зробили заяву щодо акту ядерного тероризму.

Нагадаємо, на Київщині сили Протиповітряної оборони Збройних Сил України збили ракету російських окупантів. Ворожа ракета збита вранці над Обухівським районом.

Читайте также