У Києві сталася пожежа у гуртожитку (ФОТО)

Десятки людей довелося евакуювати

У Солом’‎янському районі Києва під час гасіння пожежі в гуртожитку було евакуйовано близько сорока людей. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, у понеділок, 6 червня, близько десятої вечора сталася пожежа у гуртожитку, що розташований на вулиці Кривоноса, 4. Загорілася одна з кімнат на першому поверсі будівлі. Під час гасіння пожежі з гуртожитку евакуювали людей. Вогонь на площі 15 квадратних метрів вдалося приборкати менш ніж за годину.

Через пожежу у кімнаті закопчені стіни та стеля, пошкоджені особисті речі. Жертв та постраждалих немає. Причину пожежі встановлюють правоохоронці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва під час гасіння пожежі у багатоповерхівці виявили тіла жінки та дитини з ознаками тілесних ушкоджень. За даними рятувальників, чотирьохрічний хлопчик знаходився у ванній та був ще живий. Дитина померла у кареті швидкої допомоги. Тіло жінки знайшли на підлозі на кухні. За фактом умисного вбивства та підпалу відкрили два кримінальних провадження. Ймовірного підозрюваного в цих злочинах затримали.

Нагадаємо, днями у Києві чоловік намагався перепливсти Дніпро.

Читайте також, чому у Броварах рятувальники не змогли доїхати на місце пожежі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися