На залізничному вокзалі Києва посилили безпеку: в "Укрзалізниці" повідомили подробиці

В "Укрзалізниці" також анонсували пресконференцію на тему безпеки

На Центральному залізничному вокзалі Києва посилили заходи з підтримання безпеки й встановили комплексну систему огляду для всіх пасажирів. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Телеграм-каналі "Укрзалізниці".

Зокрема в дописі "Укрзалізниці" повідомляється, що на вокзалі в Києві встановили металошукачі.

"На вокзалі встановлено комплексну систему огляду для підвищення безпеки пасажирів, яка включає в себе 2 стаціонарні металошукачі ("рамка"), 4 рентгено-телевізійні інтроскопи, ручні металодетектори, мобільну рентгено-телевізійну установку", - повідомляють в "Укрзалізниці".

У повідомленні "Укрзалізниці" також анонсували прес-конференцію щодо цього питання на 9 червня, де певні посадовці розкажуть більше подробиць щодо встановленої системи. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", Меркель пояснила, чому відмовилася відвідати Бучу. Колишня федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель пояснила чому відмовилася від пропозиції відвідати Бучу в Київській області, де російські окупанти влаштували акт геноциду. Меркель розкритикували за поїздку до Італії після різанини у Бучі, коли її запросили відвідати Україну.

Також "Коментарі" писали, що в Києві продовжують діяти російські диверсанти - генерал Жирнов. В українській столиці продовжують орудувати диверсійно-розвідувальні групи російських окупантів – саме тому в місті не скасовують комендантську годину. Жирнов зазначив, що диверсійні групи противника продовжують діяти на території міста, а доки триває війна, загроза для столиці нікуди не зникла.

Читайте на порталі "Коментарі": катівня та братські могили: посол США в Україні приїхала до Бучі. Нова посол Сполучених Штатів Америки в Україні Бріджіт Брінк приїхала з робочим візитом до Бучі Київської області, де російські окупанти влаштували акт геноциду.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися