У Києві на пожежі загинув чоловік, жінку — врятували (ФОТО)

Подробиці розповіли рятувальники

У Києві під час гасіння пожежі у дев’ятиповерхівці виявили тіло чоловіка, під час іншої пожежі вдалося врятувати літню жінку. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, сьогодні, 9 червня, сталася пожежа у Святошинському районі столиці. Вранці горів багатоповерховий житловий будинок на вулиці Жмеринська, 24. Загоряння сталося в кімнаті однієї із квартир на п’ятому поверсі. Під час гасіння пожежі знайшли тіло чоловіка 1948 року народження.

Ще одна пожежа сталася сьогодні вранці у Шевченківському районі Києва. Столичні пожежники врятували літню жінку під час під час пожежі у житловому будинку по вулиці Ігора Турчина, 12. На балконі квартири на третьому поверсі, що палала, стояла жінка. Провівши оперативне розгортання, надзвичайники встановили автодрабину, врятували пенсіонерку та загасили пожежу. Жінку передали медикам. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва під час гасіння пожежі у багатоповерховому будинку виявили тіла жінки та дитини з ознаками тілесних ушкоджень. За даними рятувальників, чотирьохрічний хлопчик знаходився у ванній та був ще живий. Дитина померла у кареті швидкої допомоги. Тіло жінки знайшли на підлозі на кухні. За фактом умисного вбивства та підпалу відкрили два кримінальних провадження. Ймовірного підозрюваного в цих злочинах затримали.

Нагадаємо, днями у Києві чоловік намагався перепливсти Дніпро.

Читайте також, чому у Броварах рятувальники не змогли доїхати на місце пожежі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися