Загибель собак розслідують у Києві: що відомо (ФОТО)

Трупи тварин знайшли у Голосіївському районі

У Голосіївському районі Києва виявили кілька трупів собак. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Київську міську державну адміністрацію.

За даними мерії столиці, собаки були зачинені у приватному автобусі поблизу вулиці Васильківської. Внаслідок теплового удару три тварини загинуло, решта знаходиться у важкому стані. На місці події працювали ветеринари та правоохоронці.

Ветеринарні лікарі комунального підприємства "Київська міська лікарня ветеринарної медицини" надали тваринам першу допомогу. Вцілілі собаки зараз знаходяться під наглядом фахівців. Остаточні причини загибелі та травмування тварин встановлять після проведення низки експертиз.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мешканець Маріуполя, 61-річний Ігор, залишив місто і пішки пройшов майже двісті кілометрів. З майже знищеного міста він взяв з собою наплічник, візок і собаку Жужу. Історію переселенця читайте за посиланням.

Нагадаємо, у селі Копилів Бучанського району Київщини виявили собачу ферму зі змученими та знесиленими тваринами. Лікуванням собак намагаються зайнятися волонтери, але власник відмовляється їм віддати тварин. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що у Києві на Дарниці у квартирі від суму за власницею померла кішка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися