У центрі Києва спалахнув ресторан: рятувальники повідомили подробиці пожежі

Жертв і постраждалих немає

11 червня вранці, близько 9:50, в одному з ресторанів Печерського району Києва сталася пожежа. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробило управління ДСНС у своєму Телеграмі.

Уранці рятувальникам надішла інформація про займання на вулиці Шота Руставелі в Печерському районі столиці. 

Пожежники одразу прибули на місце інциденту. З'ясувалося, що пожежа виникла у витяжці ресторану з поширенням вогню по витяжці до 4 поверху. Рятувальникам вдалося ліквідувати пожежу в столичному ресторані. 

У повідомленні ДСНС України зазначається, що жерт і постраждалих у результаті пожежі немає.

"О 10:13 пожежу було локалізовано та о 10:16 ліквідовано. Жертв та постраждалих немає. Причину виникнення пожежі встановлюватимуть правоохоронці", - повідомили рятувальники.

Як повідомляли раніше "Коментарі", в Києві власник залишив без нагляду одинадцять собак у своєму авто. Внаслідок теплового удару декілька тварин загинуло. Інших собак вдалось врятувати. Зараз врятовані тварини перебувають у ветеринарній лікарні. Надзвичайна подія сталася в Голосіївському районі Києва на вулиці Васильківській. Тут у зачиненому автомобілі "Рено-Трафік" декілька годин перебували без нагляду власника собаки.

Також "Коментарі" писали, що Збройні сили України отримали перемогу в битві за Київ. Рівень захисту столиці України на сьогоднішній день не знижується. Як зазначив речник Міністерства оборони, у найближчій перспективі не розглядається можливість повторного наступу військ РФ на Київ.

Читайте на порталі "Коментарі": політтехнологу Медведчука оголосили підозру у держзраді у Києві. У правоохоронних органах прізвище політтехнолога не називають, але за словами радника керівника Офісу президента України Сергія Лещенка, СБУ висунула підозру в держзраді політтехнологу Віктора Медведчука Михайлу Погребинському.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися