У Києві внаслідок ДТП автомобіль влетів в електроопору

Подробиці аварії розповіли рятувальники

У столиці рятувальникам довелося деблокували потерпілу жінку із понівеченого автомобіля після ДТП. Про дорожньо-транспортну пригоду повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій у Києві, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, аварія сталася близько одинадцятої години вечора у Голосіївському районі Києва. На перетині вулиці Кайсарова та проспекту Лобановського зіткнулися два автомобілі "Москвич Комбі" та "Hyundai Sonata". Внаслідок ДТП автомобіль "Москвич" врізався в електроопору.

Пасажирку автомобіля "Москвич" затиснуло між сидінням та панеллю приладів. Рятувальники деблокували потерпілу дівчину та передали її медикам. Окрім того, ще шість постраждалих було деблоковано та передано лікарям до прибуття рятувального підрозділу. Обставини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовують правоохоронці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва під час гасіння пожежі у багатоповерховому будинку виявили тіла жінки та дитини з ознаками тілесних ушкоджень. За даними рятувальників, чотирьохрічний хлопчик знаходився у ванній та був ще живий. Дитина померла у кареті швидкої допомоги. Тіло жінки знайшли на підлозі на кухні. За фактом умисного вбивства та підпалу відкрили два кримінальних провадження. Ймовірного підозрюваного в цих злочинах затримали.

Нагадаємо, днями у Броварах рятувальники не змогли доїхати на місце пожежі.

Читайте також, що на Київщині спроба зібрати дрова закінчилась підривом на міні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися