Обставини смертельної ДТП під Києвом розслідують у поліції (ФОТО)

Правоохоронці розповіли, що сталося

Поліція Київщини розслідує смертельну дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на трасі Північно-східний об'їзд під Києвом. Про це повідомили у відомстві, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, аварія сталася у суботу, 11 червня, близько третьої години дня. На трасі Північно-східний об'їзд Києва зіткнулися два автомобілі.

"29-річний водій Renault виїжджаючи з другорядної дороги, здійснив зіткнення з автомобілем Mercedes під керуванням 48-річного чоловіка. Внаслідок ДТП 64-річний пасажир Renault загинув на місці, його 65-річну пасажирку та обох водіїв ушпиталили до лікарні Борисполя", — заявили в поліції регіону.

За фактом ДТП триває досудове розслідування.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у центрі Броварів серед білого дня сталася резонансна подія. Про стрілянину розповів Броварський міський голова Ігор Сапожко та керівник поліції регіону Андрій Нєбитов. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у столиці рятувальникам довелося деблокували потерпілу жінку із понівеченого автомобіля після ДТП.

Читайте також, що посадовець Генерального штабу Збройних Сил України влаштував стрілянину у спальному районі Києва. На інцидент відреагував міністр оборони.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися