У Києві під час пожежі у багатоповерхівці загинула людина

Інших мешканців евакуювали

У Києві під час пожежі у багатоповерхівці одна людина загинула, ще дев’ятьох людей рятувальники вивели на свіже повітря. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася близько другої години ночі у багатоповерхівці в Святошинському районі Києва. На вулиці Академіка Єфремова, 3 пожежа сталася на четвертому поверсі дванадцятиповерхового житлового будинку.

Під час ліквідації пожежі з однієї з квартир на п’ятому поверсі рятувальники вивели дитину 2013 року народження разом із матір’ю. Вони через сильне задимлення не могли покинути свою квартиру. Дитину з попереднім діагнозом отруєння продуктами горіння забрала швидка. Загалом, з верхніх поверхів на свіже повітря вивели на свіже повітря вісім дорослих та одну дитину.

За годину пожежу на площі 80 квадратних метрів загасили. Під час ліквідації пожежі рятувальники знайшли тіло загиблого мешканця квартири 1990 року народження. Внаслідок пожежі кімната, особисті речі, меблі, техніка та інші матеріальні цінності згоріли повністю, було закопчено стіни та стелю загального коридору. Причини та обставини пожежі встановлюють правоохоронці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у центрі Броварів серед білого дня сталася резонансна подія. Про стрілянину розповів Броварський міський голова Ігор Сапожко та керівник поліції регіону Андрій Нєбитов. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, днями у Броварах рятувальники не змогли доїхати на місце пожежі.

Читайте також, що У Києві посадовець Генерального штабу Збройних Сил України відкрив вогонь у спальному районі столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися