Кияни на на певний час залишаться без гарячого водопостачання: у КМДА повідомили подробиці

У Києві триває підготовка теплового господарства столиці до наступного опалювального сезону

Через підготовку до опалювального сезону в Києві триває перевірка тепломереж, тому жителі столиці можуть на певний час залишитися без гарячої води. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Панелеєв в інтерв'ю виданню Obozrevatel.

Пантелеєв уточнив, що інформація про те, що кияни будуть без гарячого водопостачання протягом кількох місяців, не відповідає дійсності. 

“У столиці йде підготовка теплового господарства столиці до наступного опалювального сезону. Важливою частиною цього процесу є гідравлічне випробування теплових мереж… Щоб випробувати міцність та цілісність тепломережі, тиск води в трубопроводі підіймається на 25% і витримується протягом певного часу. Це дозволяє виявити слабкі місця трубопроводу і провести ремонтні роботи в міжопалювальний сезон“, - заявив заступник голови КМДА під час інтерв'ю.

Також Пантелеєв зазначив, що випробування тепломереж на кожній ділянці зазвичай триває 2-3 тижні. Під час таких робіт кияни залишаться без гарячої води.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві часто чутно вибухи: у військовій адміністрації пояснили причину. У Київській області тривають роботи з розмінування деокупованих територій. Вибухи через розмінування особливо чутно жителям правого берега столиці.

Також "Коментарі" писали, що комісія ООН із розслідування воєнних злочинів відвідала Київщину. Спільно з керівником Національної поліції Київської області Андрієм Нєбитовим та головним слідчим регіону Віктором Луговим провели робочу зустріч із міжнародними експертами та владою Ірпеня щодо механізмів документування воєнних злочинів росіян та фактів порушення країною-терористом прав людини.

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві під час пожежі у багатоповерхівці загинула людина. За даними відомства, пожежа сталася близько другої години ночі у багатоповерхівці в Святошинському районі Києва. На вулиці Академіка Єфремова, 3 пожежа сталася на четвертому поверсі дванадцятиповерхового житлового будинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися