У потрібному місці в потрібний час: у Києві поліція врятувала чоловіка, який ледь не вкоротив собі віку (ВІДЕО)

Столичні патрульні встигли підбігти до чоловіка, схопити за руку та відтягнули у безпечне місце

У Києві завдяки вчасним діям правоохоронних органів, які під час патрулювання побачили людину на парапеті Північного мосту, вдалося врятувати життя чоловіку. Поліція одразу ж зрозуміла, що чоловік хотів стрибнути, щоб вкоротити собі віку. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробила патрульна поліція Києва на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Інспектори кинулися на порятунок. Підбігли до чоловіка, схопили за руку та відтягнули у безпечне місце. Патрульні викликали на місце бригаду медиків, які ушпиталили чоловіка. Пишаємося колегами та дякуємо за ще одне врятоване життя", - повідомили правоохоронці.

Також на сторінці патрульної поліції Києва було опубліковано відео з моментом порятнку чоловіка.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві хочуть перейменувати вулицю на честь Романа Ратушного, який загинув на війні. Йдеться про перейменування вулиці Волгоградської, розташованої біля Протасового Яру в Києві. Роман Ратушний був головою громадської організації "Захистимо Протасів Яр" та боровся із забудовою зеленої зони.

Також "Коментарі" писали, що між Києвом та Васильковом відновлено щоденне курсування приміських поїздів: розклад руху. "Укрзалізниця" поступово відновлює логістику Київської області. Зокрема, щоб покращити обслуговування пасажирів у приміському сполученні, із 17 червня між столицею та Васильковом запускають щоденні приміські поїзди.

Читайте на порталі "Коментарі": перший інклюзивний район Києва: у столиці створюють простір для маломобільних груп населення. У Дарницькому районі Києва понизили бордюри на тротуарах. Столична влада навіть попри війну відновила проект "Перший інклюзивний район Києва". Роботи тривають на кількох вулицях.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися