У Києві горіла багатоповерхівка: подробиці

Рятувальникам довелося евакуювати людей

У Святошинському районі Києва через пожежу в квартирі багатоповерхівки довелося евакуювати людей. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, пожежа сталася о другій годині ночі. На бульварі Ромена Роллана, 13-В, що у Святошинському районі Києва, горіла одна з квартир. Пожежа виникла в кімнаті однієї із квартир на другому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Рятувальники відразу ж приступили до евакуації мешканців з верхніх поверхів та до гасіння пожежі.

Менш ніж за годину вдалося ліквідувати пожежу на площі 20 квадратних метрів. Під час гасіння пожежі на свіже повітря вивели десять людей. До медиків звернувся мешканець квартири 1997 року народження. Ще до прибуття рятувальників чоловік покинув палаюче помешкання, але він отримав 2% опіків обличчя першого та другого ступенів. Постраждалий отримав медичну допомогу на місці та від госпіталізації відмовився.

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено меблі, особисті речі, закопчені стіни та стелю квартири. Причину та обставини виникнення пожежі з'ясовують правоохоронці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у центрі Броварів серед білого дня сталася резонансна подія. Про стрілянину розповів Броварський міський голова Ігор Сапожко та керівник поліції регіону Андрій Нєбитов. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, днями у Броварах рятувальники не змогли доїхати на місце пожежі.

Читайте також, як у Києві посадовець Генерального штабу Збройних Сил України відкрив вогонь у спальному районі столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися