На Київщині під час купання потонув 15-річний хлопчик: тіло досі не знайшли

Пошуки тіла неповнолітнього хлопця все ще тривають

У місті Березань у Київській області 15 червня потонув на озері Центральне 15-річний хлопець. Як повідомляють "Коментарі", прес-служба ДСНС Київщини надал деталі трагедії.

У ДСНС Київської області повідомляють, що станом на 10:00 16 червня пошуки тіла хлопця досі тривають. 

"15 червня о 15:30 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в озері Центральне у місті Березань під час відпочинку на воді загинула дитина. За попередніми даними, хлопець 2007 року потонув під час купання. Місцеві жителі допомагали рятувальникам прочісувати дно водойми за допомогою човни та ехолота. Пошуки продовжаться 16 червня", - повідомляють рятувальники Київської області.

Наразі правоохоронні органи встановлюють обставини трагедії.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Київщині у лісі поліція знайшла ще одне тіло вбитого цивільного. На Колонщині в Макарівському районі Київщини правоохоронні органи знайшли ще одне тіло вбитого російськими окупантами мирного жителя. Російські військові розстріляли 49-річного чоловіка. Після того, як буде встановлено остаточну причину смерті, тіло загиблого передадуть родичам для поховання.

Також "Коментарі" писали, що Путін нагородив орденом полк, причетний до звірств у Київській області. Нагороджений орденом 239-й танковий полк РФ фігурував у розслідуваннях видання "Медуза" й журналістського проекту Astra шодо злочинів, які вчинили російські окупанти в селі Богданівка, що знаходиться в Броварському районі на Київщині.

Читайте на порталі "Коментарі": столичну компанію викрили на фінансуванні бойовиків через аптечний бізнес у Донецьку. У Києві під час контррозвідувальної операції заблокували роботи комерційної структури. Це підприємство встигло перерахувати до "бюджету" так званої "ДНР" майже вісім мільйонів гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися