У Києві чоловік відкрив стрілянину з травматичної зброї: його затримали нацгвардійці

Біля ресторану у Києві між двома компаніями виник конфлікт, який закінчився бійкою та стріляниною

У Святошинському районі Києва чоловік відкрив вогонь із травматичної зброї під час конфлікту між двома компаніями. Військові Національної гвардії вже затримали чоловіка. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Нацгвардії в Телеграмі.

"Гвардійці почули постріли неподалік місця несення служби та негайно вирушили на звук стрілянини. На місці події було виявлено громадянина, який тримаючи у  руках пристрій для відстрілу гумових куль, здійснив постріл в іншу особу", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, поблизу ресторану у Святошинському районі столиці виник конфлікт між двома компаніями. Суперечка закінчилася бійкою та стріляниною. 

Чоловік, який відкрив вогонь, усе ж таки здався, коли в конфлікт втрутилися нацгвардійці. Наразі правоохоронні органи встановлюють обставини. Затриманому може загрожувати до семи років позбавлення волі.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Київщині затримали шанувальника "русского міра": хотів вступити до ЗСУ, аби втекти до ворога. У Київській області затримали чоловіка, який планував підписати контракт із ЗСУ, а потім перейти на бік окупантів. У телефоні затриманого знайшли листування з громадянами РФ, де він розповідав про очікування наступу окупантів і "геноцид російськомовних" в Україні.

Також "Коментарі" писали, що в Києві на Майдані встановили 55 прапорів із позивними загиблих бійців "Азова". На газоні на Майдані встановили прапорці із позивними загиблих бійців, а також датами їхньої загибелі. Акція покликана нагадати суспільству про воїнів, які загинули на війні з Росією.

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві врятували жінку, яка заплуталась в рибальських сітках. Рятували потерпілу у Дніпровському районі Києва з Русанівського каналу. На місці події виявилось, що людина знаходилась у воді на відстані п’яти метрів від берега. Жінка заплуталась в рибальських сітках та самостійно не могла виплутатись та дістатись берега.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися