У Києві врятували жінку, яка заплуталась в рибальських сітках

Подробиці розповіли рятувальники

У Києві врятували жінку, яка самостійно не могла дістатися берега. Про надзвичайну подію розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій України в столиці, передають "Коментарі".

Рятували потерпілу у Дніпровському районі Києва з Русанівського каналу. На місці події виявилось, що людина знаходилась у воді на відстані п’яти метрів від берега. Жінка заплуталась в рибальських сітках та самостійно не могла виплутатись та дістатись берега. Надзвичайна подія сталася вночі. Рятувальники звільнили потерпілу та доставили її до берега. На березі зігріли теплою ковдрою та передали медикам.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що політтехнологу, який пропагував російські ідеологічні меседжі, повідомлено про підозру у державній зраді у Києві. У правоохоронних органах прізвище політтехнолога не називають, але за словами радника керівника Офісу президента України Сергія Лещенка, висунули підозру в держзраді політтехнологу Віктора Медведчука Михайлу Погребинському.

Окрім того, що у Києві підприємці змінили вивіски через санкції та продовжували працювати в Україні, а зароблені гроші в мережі ресторанів переказували в Росію. Детальніше про цю схему — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві два білоруські підприємства ДП "АвтоМАЗ Україна" та ТОВ "З іноземними інвестиціями "Торговий Дім "МАЗ-Україна" перейшли в управління національного агентства "АРМА". Подробиці — в нашому матеріалі. 

Читайте також, що у Києві заарештували сотні вагонів ексміністра оборони України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися