У Києві розшукали зниклого хлопчика: подробиці (ФОТО)

Історію маленького втікача розповіли в поліції

Столичні правоохоронці розшукали дев’ятирічного хлопчика, який зник у Святошинському районі Києва два дні тому. Як вдалося знайти маленького втікача, розповіли в поліції столиці, передають "Коментарі".

У середу, 22 червня, до поліції Святошинського управління звернулась жінка із повідомленням про зникнення її малолітнього сина. На пошуки дитини скерували особовий склад територіального підрозділу, наряди патрульної поліції, рятувальників та військовослужбовців Національної гвардії України.

Знайти маленького втікача допомогли поліцейським діти. Дільничні офіцери Святошинського управління поліції розшукали хлопчика сьогодні, 23 червня, за допомогою інформації від місцевих дітей щодо нового друга на дитячому майданчику. Дитину знайшли після поквартирного обходу будинку, де в одній із квартир виявили хлопця. З’ясувалося, що він ночував у закинутому автобусі, а вдень приходив до нового знайомого у гості, поки його батьків не було вдома.

Хлопчика нагодували та подарували йому іграшки і смаколики. Малий розповів правоохоронцям, що йому дуже подобається робота поліції, а тому в якості подарунку обрав іграшковий поліцейський автомобіль.

В поліції додали, що за час пошуку дитини протиправних дій відносно нього не вчинялось. З Миколою все добре. З родиною дитини спілкуються ювенальні поліцейські та працівники соціальної служби.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися