Могилевська розповіла, що стало з її будинком в Бучі

Співачка розповіла про особисте та поділилась емоціями

У Бучі російські окупанти обікрали, а потім розбомбили будинок співачки та акторки Наталії Могилевської. Про це артистка розповіла в ефірі національного телемарафону, передають "Коментарі".

"В будинку жили орки. Вони все розкрали. Було все розкрадено, навіть капці, навіть постільна білизна, навіть матраци, навіть решітка з плити — все. Після цього вони пішли, а його ще й розбомбило. Тобто будівлі взагалі нема", — розповіла Могилевська.

Співачка поділилася емоціями, що вона відчула, коли дізналась про свою знищену домівку у Бучі.

"Наш дім — це наша душа. Це наша як друга шкіра. Це настільки неприємно, коли інші люди торкаються брудними руками твого інтимного. Це як насильство, як твого тіла хтось торкається. Настільки це боляче і неприємно, що я не можу передати. Говорити про це неприємно", — сказала Могилевська.

Звірства російських окупантів в Бучі та інших українських містах викликають неабияку лють в українського народу і ця ненависть священна, вважає Могилевська. На її думку, кожен українець має знайти в собі місце для ненависті та шукати вихід негативним почуттям.

"Є місця, де самій постріляти хочеться. Хочеться, буває. Коли я побачила Бучу, хотілося стріляти, хотілося все, що завгодно робити, тому що це настільки неможливо просто", — зазначила співачка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бучі відкрили модульне містечко для тимчасового проживання місцевих мешканців, які втратили житло внаслідок повномасштабного російського військового вторгнення в Україну. Ця локація розрахована на 352 людей. Загалом у модульних містечках у Бучі на трьох локаціях планують розмістити 704 людини.

Дивіться також кліп на пісню "Стефанія", що зняли в Ірпені, Бучі, Бородянці та Гостомелі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися