На Київщині знайшли уламки ракети "Точка-У"

Обстеження територій триває

У Броварському районі Київської області знайшли частини ракети від тактично-ракетного комплексу "Точка-У". Про це повідомили в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, частини від ракети "Точка-У" виявили в лісосмузі під час розмінування Броварського району. Вибухотехніки ретельно оглянули залишки ракети та вилучили їх, як речовий доказ злочинів, вчинених російськими окупантами проти України.

Деокуповані території Київської області продовжують ретельно обстежувати. Поліцейські закликали місцевих мешканців бути пильними та обачними. У разі виявлення вибухонебезпечних предметів потрібно негайно телефонувати на спецлінію "102".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що днями у лісі під Славутичем під час перевірки території знайшли збиту російську ракету "Точка-У". Певний час розбирались, звідки вона взялась і чи становить загрозу наразі. З’ясувалося, що цей "подарунок" руського міра лежить у лісі ще з часів окупації. Ракета була збита українською системою протиповітряної оборони.

Читайте також про збиту над Київщиною російську ракету — де впала напередодні та як виглядає.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися