На проспекті Науки у Києві провалився асфальт (ФОТО)

Водіїв попередили про обмеження руху

У Києві на проспекті Науки частково обмежили рух транспорту через аварію. Про це водіїв попередили в комунальному підприємстві "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними столичних комунальників, на проспекті Науки сталася аварія на водопровідній мережі. Через це вода підмила дорожнє покриття та провалився асфальт. Аварійна ділянка розташована на перетині проспекту Науки та Стратегічного шосе. Аварія трапилась на трубопроводі діаметром 200 мм. На аварійній ділянці вже працюють аварійні бригади "Київводоканалу".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що через потужну зливу з градом і шквалами, що накрила правобережні райони Києва, у столиці виникли підтоплення на занижених місцях. Наслідки зливи у столиці можна подивитись на відео.

Нагадаємо, під Києвом після влучання блискавки в міст здетонувала вибухівка. Вибух сталався в селі Демидів, що у Вишгородському районі. Зруйновано міст через річку Ірпінь. Внаслідок вибуху на мосту одна людина загинула, ще двоє отримали поранення. Рух транспорту через міст тимчасово неможливий. Дивіться схему об’їзду.

Читайте також, коли відремонтують зруйнований вибухом міст у Демидові



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися