Чи можна ходити на пляжі в Києві: у ДСНС назвали умову

У ДСНС повідомили умову, за якої пляжі в Києві можна буде відвідувати

У Києві в червні проводили технічне обстеження пляжів, однак навіть після цих робіт жоден столичний пляж офіційно не відкрили. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив заступник начальника управління цивільного захисту ГУ ДСНС Києва Олег Стоволос в ефірі телемарафону.

"Пляжі офіційно не відкриті. Тому якщо люди все ж йдуть на пляж, потрібно подивитися, якщо поруч з пляжем є житловий будинок або яке-небудь укриття. Якщо вони за 2-3 хвилини зможуть з пляжу сховатися, то тоді можна користуватися, якщо ні - ми б не рекомендували це робити", - зазначив Стоволос під час телемарафону новин.

Як повідомляли раніше "Коментарі", росіянина, який ховався від Інтерполу, затримали у Києві. Громадянин Росії переховувався в Україні від литовських правоохоронців. За тяжкі злочини, пов’язаними з фінансовими оборудками, чоловіка оголосили у міжнародний розшук. Росіянин намагався легалізуватись у Хмельницькому, але в нього не вийшло. Тоді чоловік втік до Києва, де його і затримали контррозвідники СБУ. Українські правоохоронці перевіряють затриманого на причетність до скоєння злочинів в Україні. Окрім того, вирішують питання щодо екстрадиції іноземця.

Також "Коментарі" писал, що у Ворзелі ремонтують психоневрологічну лікарню. У Київській обласній психоневрологічній лікарні №2 у Ворзелі під час окупації населеного пункту перебували російські військові. Внаслідок мародерства росіян лікарня залишилась без комп’ютерів, була пошкоджена опалювальна система, знищені вікна та вхідні двері. У медичному закладі вже розпочали відновлювальні роботи. Наразі триває заміна пошкоджених вікон.

Читайте на порталі "Коментарі": на складі у Києві вилучили російський товар на мільйони гривень. Правоохоронці встановили, що у складських приміщеннях у Києві зберігається продукція підприємства, що зареєстроване на території Росії. Під час обшуку на складі вилучили понад 46 тисяч квадратних метрів товару зі скла. Окрім того, вилучені два вантажних автомобіля з напівпричепами, що належать білоруському підприємству.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися