Намагався втекти з дому: у Києві рятувальники визволяли підлітка, який застряг у вікні (ФОТО)

Хлопець намагався вилізти в вікно, але застряг

У Києві підліток спробував втекти з дому, однак застряг у віконній решітці. Хлопця довелося витягати рятувальникам. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в КАРС "Київська служба порятунку" у Фейсбуці.

У повідомленні зазначається, що інцидент трапився на вулиці Михайла Донця в Солом'янському районі столиці на першому поверсі одного з будинків. 

"Сьогодні, 30 червня, о 20:18 год до оперативного чергового Служби надійшло повідомлення про те, що на вулиці Михайла Донця, що в Солом’янському районі столиці, допомоги в деблокуванні потребує підліток. Рятувальники КАРС оперативно виїхали на місце події", - заявили в КАРС "Київська служба порятунку".

Підлітка вдалося визволити за 20 хвилин завдяки спеціальному обладнанню. До роботи були залучені 5 рятувальників й одна одиниця техніки.

Як повідомляли раніше "Коментарі", росіянина, який ховався від Інтерполу, затримали у Києві. Громадянин Росії переховувався в Україні від литовських правоохоронців. За тяжкі злочини, пов’язаними з фінансовими оборудками, чоловіка оголосили у міжнародний розшук. Росіянин намагався легалізуватись у Хмельницькому, але в нього не вийшло. Тоді чоловік втік до Києва, де його і затримали контррозвідники СБУ. Українські правоохоронці перевіряють затриманого на причетність до скоєння злочинів в Україні. Окрім того, вирішують питання щодо екстрадиції іноземця.

Також "Коментарі" писал, що у Ворзелі ремонтують психоневрологічну лікарню. У Київській обласній психоневрологічній лікарні №2 у Ворзелі під час окупації населеного пункту перебували російські військові. Внаслідок мародерства росіян лікарня залишилась без комп’ютерів, була пошкоджена опалювальна система, знищені вікна та вхідні двері. У медичному закладі вже розпочали відновлювальні роботи. Наразі триває заміна пошкоджених вікон.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися