У Дарницькому районі Києва сталася пожежа на ринку (ФОТО)

Подробиці розповіли рятувальники

У Дарницькому районі Києва сталася пожежа на одному з ринків. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, сьогодні, 3 червня, вранці на ринку, розташованому на проспекті Григоренка, 32 Д, спалахнула пожежа. По прибуттю пожежники встановили, що на території ринку горить металевий кіоск. Вогонь на площі 20 квадратних метрів вдалося загасити за пів години. Причину пожежі наразі встановлюють. Жертв та постраждалих немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що цього тижня у Фастівському районі після влучання блискавки сталася пожежа у двох будинках. У цей день гроза вирувала у Києві та Київській області. Блискавка потрапила у дерев’яний дачний будинок в селищі міського типу Глеваха, де сталася пожежа. Також загорілася господарча будівля поряд.

Окрім того, цього тижня під час грози під Києвом блискавка влучила в міст. Після влучання блискавки стався вибух. Внаслідок вибуху в селі Демидів, що у Вишгородському районі, зруйновано міст через річку Ірпінь. Одна людина загинула, ще двоє — поранені. Рух транспорту через міст заборонили. Для водіїв на період проведення ремонтних робіт оприлюднили схему об’їзду.

Нагадаємо, під Києвом українські військові з переносного зенітно-ракетного комплексу “Ігла” збили російську крилату ракету Х-22. Влучний постріл по російській ракеті здійснив боєць з позивним Хмельницький. Подробиці — в нашому матеріалі.

Дивіться також відео, як на Київщині поліцейські знайшли зниклу пенсіонерку та врятували бабусю-переселенку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися