Під Києвом збили російську ракету: подробиці (ФОТО)

Як виглядає знищений ворожий снаряд

Під Києвом українські військові з переносного зенітно-ракетного комплексу “Ігла” збили російську крилату ракету Х-22. Про це розповіли у 101-й окремій бригади охорони Генерального штабу ЗСУ імені генерал-полковника Геннадія Воробйова, передають "Коментарі".

В цілях безпеки і дезорієнтації ворога українські військові не вказують дату та місце збиття ворожої ракети, що летіла на столицю. Влучний постріл по російській ракеті здійснив боєць з позивним Хмельницький. Це сталося на світанку, у найважчий час доби, коли на чергуванні максимально хилить у сон, зазначив військовий. Саме на світанку росіяни найчастіше підступно гатять по українським містам.

"Вперше стріляв бойовими… Між пострілом і вибухом, який свідчить про влучання у ціль, кілька секунд. Тоді вони здались вічністю. На щастя, не промазав і старт був вдалим. А значить ракета Х-22, яка летіла на столицю і несла смерть та руйнування, навіки змінила координати свого маршруту в сторону російського корабля", — розповів боєць.

У 101 бригаді охорони Генерального штабу імені генерал-полковника Геннадія Воробйова оприлюднили фото збитої російської крилатої ракети Х-22.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у прикордонних регіонах зберігається загроза вторгнення білоруської армії в Україну, однак військовий наступ з Білорусі на Київ та область зараз малоймовірний, вважають у військовій адміністрації столиці. Українські військові наголошують, що Росія не відмовилась від мети захопити усю територією України, а Київ, як столиця, є пріоритетною ціллю ворогів.

Читайте також, як Київ готується до повторного наступу російських військ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися