У Києві спалахнула пожежа в 26-поверховому будинку: рятувальники повідомили подробиці

Пожежникам вдалося врятувати двох мешканців будинку

У Дарницькому районі Києва 4 липня сталася пожежа в 26-поверховому будинку. Під час гасіння пожежі завдяки ДСНС вдалося врятувати життя двох жителів квартири, де сталося загоряння. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Головному управлінні ДСНС України у місті Києві.

У повідомленні ДСНС зазначається, що пожежа сталася в будинку, що знаходиться за адресою Дніпровська набережна, 16Д. Повідомлення про пожежу надійшло приблизно о 3:20.

"Як виявилося, загоряння виникло в одній із квартир на 21-му поверсі 26-поверхового житлового будинку. О 04:22 вогонь на площі 30 кв. м пожежники локалізували, а о 04:39 – ліквідували. Під час гасіння пожежі, з квартири вивели чоловіка та жінку, 1990 та 1994 років народження. Їх оглянули лікарі, від госпіталізації кияни відмовилися", - повідомили рятувальники.

У ДСНС повідомили, що через пожежу повністю згоріла кухня квартири, кондиціонер пошкоджений, стіни й стеля спальні й туалету, фасад будинку закопчені.

Наразі слідчі встановлюють причини й обставини виникнення пожежі.

Як повідомляли раніше "Коментарі", головна ціль Росії зараз - зламати опір Украни: експерт розповів, як працює російська дезінформаційна машина і як ми можемо їй протистояти. В українському інформаційному просторі дедалі частіше поширюється інформація про те, що з території Білорусі готується наступ на північ України, зокрема й Київську область. Із якою метою Росія використовує такі меседжі у своїй інформаційній кампанії, як працює пропагандистська російська машина, як розпізнати дезінформацію і протидіяти фейкам? На ці актуальні питання, які наразі хвилюють українське суспільство, відповів комунікаційник, політичний аналітик Олександр Солонько.

Також "Коментарі" писали, що в Києві створили карту перейменування вулиць із поясненнями: подробиці. На карті розмістили результати роботи експертної комісії з обґрунтуваннями, чому топоніми було перейменовано. На карті можна знайти окремий пункт вулиці, які раніше пройшли через процедуру розгляду експертної комісії, але не проголосовані Київрадою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися