У Києві горіли кілька поверхів багатоповерхівки (ФОТО, ВІДЕО)

Пожежа сталася в Оболонському районі столиці

В Оболонському районі Києва сталася пожежа у багатоповерховому житловому будинку. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій України в столиці, передають "Коментарі".

За даними столичних рятувальників, сьогодні, 4 червня, загорілася багатоповерхівка на вулиці Героїв Дніпра, 45-А. Пожежа виникла опівдні на другому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку через коротке замкнення в загальній електрощитовій. По шахті проводів вогонь розповсюдився до четвертого поверху.

Пожежу вдалося повністю ліквідувати менш ніж за годину за допомогою порошкових вогнегасників. Про постраждалих під час пожежі рятувальники не повідомляють.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій України в Києві також розповіли подробиці пожежі, що сталася сьогодні, 4 червня, вранці в 26-поверховому будинку у Дарницькому районі столиці. Тут під час пожежі в квартирі врятували двох людей. Жінці та чоловіку довелося чекати на порятунок на підвіконні 21-го поверху. Щоб врятуватись від вогню мешканці вибрались на зовнішній кондиціонер. Рятувальники оприлюднили відео порятунку людей.

 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час грози блискавка влучила в міст під Києвом, внаслідок чого стався вибух. Вибухом зруйновано міст через річку Ірпінь в селі Демидів. Одна людина загинула, ще двоє — поранені. Рух транспорту через міст перекрили на час проведення ремонтних робіт та оприлюднили схему об’їзду.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися