На трасі під Києвом побилися водії та потрощили власні автівки (ФОТО)

Подробиці розповіли в поліції

На трасі міжнародного значення Київ — Чоп між двома водіями стався конфлікт, який переріс у бійку. Про інцидент розповіли в Патрульній поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, на місце подій їх викликали з повідомленням про тілесні ушкодження. Патрульні села Чайки прибули на виклик на 21 кілометр автодороги Київ — Чоп. На місці пригоди виявили два автомобілі посеред дороги та одного водія.

"Під час спілкування з водієм поліцейські дізнались, що водії цих двох авто вважали, що інший порушив ПДР. А, зупинившись на світлофорі, вирішили обговорити це. Розмова переросла у конфлікт, а конфлікт у бійку та нівечення транспортних засобів", — повідомили в Патрульній поліції Київської області.

Внаслідок бійки одного керманича забрала "швидка", а обидва автомобілі отримали механічні пошкодження. Водій, який лишився на місці ДТП, поводив себе агресивно, не шкодував нецензурної лайки та час від часу штовхав ногою авто іншого учасника події. Чоловіка затримали та передали слідчім на підставі хуліганства.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у центрі Києва п’яний водій намагався втекти від поліцейських та під час втечі скоїв два ДТП. Про перегони та аварії розповіли у Патрульній поліції столиці — подробиці дивіться на відео.

Нагадаємо, на території Боярської територіальної громади сталася ДТП з переповненою автівкою. Легковий автомобіль Skoda Octavia з'їхав з дороги та врізався в дерево. Аварія сталася у селі Забір"я. В салоні автомобіля перебувало п’ятеро пасажирів, з них одна дитина.

Читайте також, як на Троєщині врятували неадекватного пенсіонера від самогубства.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися