Під Києвом переповнена автівка потрапила в ДТП (ФОТО)

Подробиці аварії розповіли рятувальники

На території Боярської територіальної громади сталася дорожньо-транспортна пригода з автівкою, де перебували п’ятеро пасажирів. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України у Київській області, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, легковий автомобіль Skoda Octavia з'їхав з дороги та врізався в дерево. ДТП сталася у селі Забір"я. на момент аварії в салоні автомобіля перебувало п’ятеро пасажирів, з них одна дитина.

Двоє людей внаслідок ДТП були заблоковані в автівці. Рятувальники звільнили потерпілих за допомогою гідравлічного акумуляторного інструменту. Для цього довелося розрізати металеві передні двері та стійок. Чотирьох дорослих госпіталізували до Боярської лікарні. Дитину, постраждалу в ДТП, доправили до столичної лікарні "Охмадит". Про стан здоров’я потерпілих рятувальники не повідомляють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на проспекті Науки частково обмежили рух транспорту через аварію на водопровідній мережі. Вода підмила дорожнє покриття та провалився асфальт. Аварійна ділянка розташована на перетині проспекту Науки та Стратегічного шосе. 

Нагадаємо, під Києвом блискавка влучила в міст, внаслідок чого здетонувала вибухівка. Вибух стався в селі Демидів, що у Вишгородському районі. Зруйновано міст через річку Ірпінь. Внаслідок вибуху на мосту одна людина загинула, ще двоє отримали поранення. Рух транспорту через міст заборонено. Дивіться схему об’їзду.

Читайте також, що у Києві обмежили рух приватних автівок Південним мостом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися