Поліція Києва просить допомоги у встановленні особи потопельника (ФОТО)

Правоохоронці звернулися до громадян

Поліція Києва просить допомогти встановити особу чоловіка, який втонув у річці Дніпро. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію відомства.

За даними столичної поліції тіло чоловіка знайшли у річці Дніпро під час патрулювання акваторії. Потопельника виявили у воді за Парковим мостом. З річки Дніпро дістали тіло, але особа потопельника не встановлена. На місці події працювали слідчо-оперативна група та судово-медичний експерт.

У поліції Києва закликали всіх, хто має будь-яку інформацію про особу загиблого, телефонувати на спецлінію 102. На вигляд чоловіку 55-60 років. Був одягнений в червону футболку з написом GAP, темно-сині джинси та зелені туфлі. У поліції оприлюднили фото одягу потопельника.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у центрі Києва п’яний водій намагався втекти від поліцейських та під час втечі скоїв два ДТП. Про перегони та аварії розповіли у Патрульній поліції столиці — подробиці дивіться на відео.

Нагадаємо, на території Боярської територіальної громади сталася ДТП з переповненою автівкою. Легковий автомобіль Skoda Octavia з'їхав з дороги та врізався в дерево. Аварія сталася у селі Забір"я. В салоні автомобіля перебувало п’ятеро пасажирів, з них одна дитина.

Читайте також, як на Троєщині врятували неадекватного пенсіонера від самогубства.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Хохол

6 липня 2022, 10:18

Этим пидарам лишь бы красиво было, на людей насрать так же как и кацапам! Та бабка укроп продаст - кефира купит, а не Майбах, пидоры! А мордовороты пусть на фронт валять, казлы, храбрые бойцы с бабушками!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися