У Києві легковик збив 4-річну дівчинку: момент аварії потрапив на відео

Дитина раптово вибігла на проїжджу частину з дитячого майданчика

У Подільському районі в Києві легковий автомобіль збив 4-річну дитину, яка вибігла раптово на дорогу. Наразі дівчинку доставили до лікарні. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в прес-службі патрульної поліції Києва у Фейсбуці.

Зазначається, що аварія сталася в Києві на вулиці Тираспольській.

"Відео ДТП у Подільському районі. Дивіться та робіть висновки. Днями, близько 13:00 сталася аварія із постраждалим. 46-річний водій Mitsubishi скоїв наїзд на 4-річну дівчинку. Попередньо дитина раптово вибігла на проїжджу частину з дитячого майданчика. Малюка госпіталізували до лікарні", - повідомили правоохоронні органи.

Наразі слідчо-оперативна група встановлює причини аварії та винуватця ДТП.

Як повідомляли раніше "Коментарі", випускниця київського університету здобула медаль Філдса — найвищу відзнаку для математика у світі. Марина стала другою жінкою в історії, яка отримала цю нагороду, і другою представницею від України після Володимира Дрінфельда. Нагорода складє 15 тисяч канадських доларів, а медаль - це найпрестижніша нагорода для математиків, яка прирівнюється до Нобелівської премії.

Також "Коментарі" писали, що у Києві розпочали епідеміологічне розслідування через ботулізм. За даними відомства, випадок захворювання на ботулізм у Києві сьогодні, 5 липня, підтвердили у Київському міському центрі контролю та профілактики хвороб. Фахівці державної установи зафіксували випадок ботулізма у Дарницькому районі столиці.

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві шахраї вкрали 40 тисяч євро за допомогою дрону. Слідство встановило, що 34-річний мешканець Києва змовився ще з двома чоловіками щодо схеми "заробітку" на обміні валют. Учасники злочинного угрупування розмістили в інтернеті оголошення. Клієнтам пропонували обмін валюти за вигідним курсом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися