У Києві шахраї вкрали 40 тисяч євро за допомогою дрону

Подробиці розповіли в прокуратурі столиці

У Києві затримали шахрая, який з подільниками за допомогою дрону ошукав чоловіка на 40 тисяч євро. Про це розповіли у Київській міській прокуратурі, передають "Коментарі".

Слідство встановило, що 34-річний мешканець Києва змовився ще з двома чоловіками щодо схеми "заробітку" на обміні валют. Учасники злочинного угрупування розмістили в інтернеті оголошення. Клієнтам пропонували обмін валюти за вигідним курсом.

З одним з клієнтів зустрілися біля одного з пунктів обміну у Подільському районі столиці. Під час обміну валюти один з учасників шахрайської схеми поклав гроші у сумку-сітку, яку прикріпив до квадрокоптера. Літальний апарат злетів з 40 тисячами євро у невідомому напрямку. Згодом дрон неподалік місця злочину знайшла жінка, яка повідомила про знахідку поліцейських. Одного з шахраїв затримали. Раніше судимий киянин зараз знаходиться під арештом. Правоохоронці встановлюють особи його спільників. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві контррозвідники затримали агента російських спецслужб, який коригував ракетні удари по столиці. Серед об’єктів, по якому цілив ворог, був стратегічний оборонний завод. Окрім того, ще одного поплічника російських окупантів викрили на одному з київських державних підприємств.

Нагадаємо, працівники Служби безпеки України знешкодили злочинне угруповання, що діяло у Києві під виглядом добровольчого батальйону. 

Читайте також, як у Києві ліквідували масштабний канал легалізації росіян та інших іноземців в Україні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися