Киянин на Toyota Camry збив 7-річну дівчинку в селі на Львівщині

Внаслідок ДТП дитина отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована у нейрохірургічне відділення

8 липня в селі Наконечне-Друге, що на Львівщині, сталася ДТП, у результаті якої постраждала 7-річна дитина. Дівчинку через аварію госпіталізували до лікарні з тілесними ушкодженнями. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Головному управлінні Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронні органи встановили, що 50-річний житель Києва керував своїм легковим автомобілем і збив 7-річну дівчинку, яка переходила дорогу.

“Внаслідок ДТП дитина отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована у нейрохірургічне відділення. За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України”, - повідомили в поліції.

Наразі чоловіку загрожує позбавлення волі до трьох років. Правоохоронні органи встановлюють обставини аварії.

“Водії, неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху, не перевищуйте дозволену швидкість, будьте особливо уважними, наближаючись до перехресть та пішохідних переходів. Пішоходи, переходьте проїзну частину лише у дозволених місцях. Бережіть своє здоров’я та життя”, - зазначили в поліції.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві судитимуть злочинне угруповання, яке тримало в трудовому рабстві 120 осіб. У Києві відбудеться суд над групою зловмисників, які тримали в трудовому рабстві 120 людей. Організував усю злочинну схему депутат селищної ради на Київщині. Від дій злочинного угруповання постраждало 120 людей. Наразі обвинувальний акт щодо шести зловмисників, зокрема й щодо депутата селщної ради, направили до суду.

Також "Коментарі" писали, що експосадовицю Укрпошти судитимуть за привласнення марок на 800 тисяч гривень. Експосадовиця "Укрпошти" виконувала в липні-серпні 2019 року обов'язки начальника відділу поштового зв'язку. Тоді ж вона й привласнила поштові марки "Укрпошти" загальною сумою майже 800 тисяч гривень. Незаконно привласненими марками експосадовиця розпорядилася на власний розсуд. 

Читайте на порталі "Коментарі": на Солом’янці врятували людей з палаючої квартири. За даними рятувальників, близько третьої ночі сталася пожежа у п’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Єреванській, 14-Б. Горіла одна з кімнат квартири на першому поверсі. Під час розвідки пожежники врятували трьох людей, які були в квартирі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися