На Солом’янці врятували людей з палаючої квартири

Подробиці пожежі розповіли рятувальники

У Солом’янському районі Києва цієї ночі під час гасіння пожежі в квартирі врятували трьох людей. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України в столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, близько третьої ночі сталася пожежа у п’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Єреванській, 14-Б. Горіла одна з кімнат квартири на першому поверсі. Під час розвідки пожежники врятували трьох людей, які були в квартирі.

Жінку 1985 року народження оглянули медики, від госпіталізації вона відмовилася. Серед врятованих також двоє чоловіків. Одного з них 1983 року народження госпіталізували з опіками 1-2 ступеню тулуба та верхньої кінцівки. Інший потерпілий також в опіковому центрі. У чоловіка 1978 року народження отруєнням дихальних шляхів продуктами горіння.

Вогонь на площі 20 квадратних метрів загасили менш ніж за годину. Внаслідок пожежі вщент згоріла житлова кімната квартири, а також закопчені стеля та стіни. Причину та обставини виникнення пожежі встановлюють правоохоронці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві контррозвідники затримали агента російських спецслужб, який коригував ракетні удари по столиці. Серед об’єктів, по якому цілив ворог, був стратегічний оборонний завод. Окрім того, ще одного поплічника російських окупантів викрили на одному з київських державних підприємств.

Нагадаємо, працівники Служби безпеки України знешкодили злочинне угруповання, що діяло у Києві під виглядом добровольчого батальйону. 

Читайте також, як у Києві ліквідували масштабний канал легалізації росіян та інших іноземців в Україні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися