У Києві та області град та злива: частину вулиць столиці затопило

У деяких районах Київської області під час грози випав град

У Києві та області після обіду 12 липня розпочалася гроза. Повідомляється, що подекуди навіть випав град. Як повідомляють "Коментарі", про це повідомили у соціальних мережах.

"Лиє як з відра в Києві та області. Місцями пішов град, залишайтеся вдома і не паркуйте автомобілі під деревами та лініями електропередач", - пишуть у соцмережах.

На відео, які були опубліковані в соцмережах, можна побачити, що через сильний дощ значно погіршилася видимість на дорогах Київської області.

На Фейсбук-сторінці Українського гідрометеорологічного центру також з'явилося повідомлення про голошення в Київській області 1 рівня небезпеки - жовтого.

"До кінця доби 12 липня у Києві та Київській області очікуються грози, в окремих районах град", - зазначили в Українському гідрометцентрі.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві засудили працівника школи за розбещення 10-річної дівчинки: подробиці. У Києві ув'язнили 32-річного чоловіка за розбещення 10-річної дитини. Інцидент трапився в Дніпровському районі Києва. Чоловік не визнав своєї вини під час суду. Хоча чоловік не визнав свою провину, суд ухвалив рішення щодо ув'язнення чоловіка строком до 6 років. Також зловмисник буде позбавлений  права працювати в освітніх закладах та місцях роботи, які стосуються спілкування із дітьми на 3 роки.

Також "Коментарі" писали, що в Києві шахраї знайшли новий спосіб обману пенсіонерів: як працює схема. Повідомляється, що в Дніпровському районі Києва люди ходять по квартирам, представляючись працівниками "Київгазу", і збирають у пенсіонерів гроші на нібито новий газопровід. Шахраям вдалося отримати від літніх людей немалі гроші - від 500 до 3000 гривень з кожного. Також шахраї займаються продажем "установки аварійної сигналізації" для газової плити.

Читайте на порталі "Коментарі": на Київщині 23-річний шахрай організував "бізнес" під виглядом перевезень з окупованих територій. 23-річний хлопець із Переяслав-Хмельницького, що в Київській області, влаштував "бізнес" під виглядом евакуаційних перевезень із територій, які наразі окуповані Росією. Завдяки шахрайській схемі йому вдалося отримати чужі кошти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися