На Київщині виявили ще одне тіло вбитого росіянами мирного жителя

Вбитий чоловік був одягнений у цивільний одяг

У Київській обасті поблизу з окопами військових російської армії в селі Блиставиця знайшли тіло ще одного мирного жителя, убитого окупантами. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов у своєму Телеграмі.

“На колишніх позиціях агресорів в Бучанському районі виявили тіло чергового вбитого громадянина. Захоронення зробили в лісі. Вбитий чоловік був одягнений у цивільний одяг”, - повідомив Нєбитов.

Правоохоронними органами було оглянуто тіло. Наразі тіло загиблого чоловіка відправили на судово-медичну експертизу.

Начальник Головного управління Національної поліції в Київській області також додав, що на деокупованих територіях поліція досі виявляє тіла мирних жителів, закатованих російськими військовими. Нєбитов зазначив, що станом на 12 липня в Київській області вже знайшли тіла 1342 убитих окупантами цивільних.

Як повідомляли раніше "Коментарі", 10 000 доларів за вплив на суддів: у Києві затримали колишнього народного депутата. Відповідно до даних слідства, колишній депутат вимагав від представника компанії неправомірну вигоду загальною сумою 10 тисяч доларів. За отримані гроші нардеп обіцяв здійснити вплив на суддів одного з районних столичних судів щодо рішення в цивільній справі.

Також "Коментарі" писали, що у КОВА розповіли про результати перевірки навчальних закладів Київщини на наявність укриттів для дітей. У Київській області продовжують перевіряти освітні заклади на наявність укриттів. Усього вдалося вже обстежити 322 дитячі садки області, серед яких 108 не має обладнаних укриттів, щоб захистити персонал і дітей. У повідомленні також зазначається, що перевірки тривають і в школах Київської області. 240 навчальних закладів уже мають готові укриття, а в 137 тривають роботи з їх облаштування.

Читайте на порталі "Коментарі": СБУ затримала на Київщині торгівців зброєю, які видавали себе за правоохоронців. Затримані чоловіки - жителі Київської області. Вони займалися незаконним продажем зброї й представлялися як працівники правоохоронних органів. У затриманих вдалося вилучити 13 автоматів АК-74 і приблизно 3000 патронів, які чоловіки планували продати за 20 тисяч доларів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися