В Ірпені сталася стрілянина: поліція та мер міста розповіли подробиці

Поліція Київщини розслідує стрілянину в Ірпені

19 липня ввечері в Ірпені можна було почути постріли: у результаті побутового конфлікту один з учасників, щоб захиститися, використав травматичну зброю. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробила прес-служба поліції Київської області у Фейсбуці.

19 липня поліцейським близько 21:20 надійшло сповіщення про стрілянину на одній із вулиць Ірпеня.

”Поліцейські оперативно прибули на місце події та встановили усіх осіб, причетних до конфлікту. За попередніми даними, чоловік здійснив постріли із травматичної зброї, намагаючись захиститись від хуліганських дій двох інших фігурантів”, - йдеться в повідомленні поліції Київської області.

Наразі правоохоронні органи з'ясовують деталі інциденту.

Мер Ірпеня Олександр Маркушин також прокоментував інцидент. За словами міського голови, двоє чоловіків були в стані алкогольного сп'яніння й почали чіплятися до дитини й дідуся. Коли прибув син потерпілого, що допомогти, молодики стали чіплятися й до нього. Щоб захиститися, чоловік дістав травматичний пістолет.

Маркушин зазначив, що молодики наразі в лікарні і їхньому життю нічого не загрожує. Також міський голова Ірпеня спростував дані про вибух і роботу диверсантів.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на війні з російськими окупантами загинув відомий український телеведучий, який служив у ЗСУ. На війні з російськими окупантами загинув Карім Гуламов - військовий Збройних сил України, ветеран АТО. Карім до повномасштабного вторгнення Росії в Україну працював телеведучим на музичному каналі М2. Український військовий народився в Обухові, однак згодом переїхав жити до Ірпеня. Колись служив у 73-му центрі спецоперацій. Із перших днів повномасштабного вторгнення Росії в Україну вступив до лав Збройних сил України, пішов захищати Україну від загарбників. 

Також "Коментарі" писали, що в Держдумі погрожують "нищівним ударом" по Києву, якщо Україна атакує Кримський міст. Якщо Україна здійснить обстріл Кримського мосту, окупанти нанесуть "нищівний удар" по Києву, зокрема й по столичних центрах ухвалення рішень, військовій інфраструктурі й логістиці зброї. У Росії пообіцяли, що після таких кроків наша держава вже не оговтається.

Читайте на порталі "Коментарі": Київська область повністю перевірена на вибухонебезпечні предмети. На території Київської області завершили перевірку на наявність вибухонебезпечних предметів населених пунктів, які були під час окупації на початку повномасштабного вторгнення Росії.

Читайте также