При в'їзді до Борисполя сталася смертельна ДТП: у поліції повідомили подробиці

Внаслідок ДТП загинув пасажир автомобіля

На в'їзді в Бориспіль в Київській області 21 липня легковий автомобіль на великій швидкості з'їхав з дороги в кювет і перекинувся. У результаті ДТП пасажир авто загинув. Наразі правоохоронці встановлюють причини й обставини аварії. Як повідомляють "Коментарі", така заява з'явилася на Фейсбук-сторінці поліції Київської області.

"У четвер, 21 липня, о 17:40, рухаючись на 33 км автодороги Київ-Харків, 29-річний водій легковика Toyota з'їхав за межі проїжджої частини в кювет і перекинувся. Внаслідок ДТП 24-річний пасажир автомобіля загинув на місці пригоди. Водія госпіталізували до лікарні Борисполя", - повідомили правоохоронні органи.

За фактом аварії, у якій загинула людина, відкрили кримінальне провадження.

Як повідомляли раніше "Коментарі", що робити з гербом СРСР на щиті "Батьківщини-матері": результати опитування в "Дії". У "Дії" завершилося опитування щодо зміни символіки на монументі "Батьківщина-мати" у Києві. Згідно з результатами опитування, 85% відсотків громадян підтримують встановлення тризуба замість гербу СРСР. 9% респондентів підтримуть варіант просто зняти герб СРСР і не встановлювати нічого замість нього, тоді як 6% опитаних хочуть, щоб герб залишився на монументі без змін.

Також "Коментарі" писали, що їздили на "навчання": у Києві розкрили схему незаконного виїзду чоловіків. У Києві працівники Служби безпеки України викрили нелегальну схему перетину державного кордону: потенційним призовникам створювали фальшиві документи. Завдяки діям контррозвідників СБУ вдалося викрити незаконну діяльність 34-річного жителя Київської області, який у період військового стану підробляв документи громадянам призовного віку, щоб ті мали можливість виїхати за кордон.

Читайте на порталі "Коментарі": у Демидові почали відновлювати висаджену дамбу. Відомо, що під час просування російських окупантів у Київській області у лютому дамбу було підірвано — це зупинило просування загарбників у бік української столиці. Проте через розлив річки Ірпінь у Демидові підтопило частину будинків.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися