На Київщині трактор підірвався на міні: Кулеба повідомив подробиці

Водій трактора “народився у сорочці”

Поблизу села Андріївка в Бучанському районі Київської області на протитанковій міні підірвався трактор, коли виконував сільськогосподарські роботи. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба у своєму Телеграмі.

“На щастя, жертв та постраждалих немає”, - заявив Кулеба.

Також голова Київської ОВА уточнив, що водій трактору не отримав жодних тілесних ушкоджень. За словами Кулеби, на місці підриву вже працюють рятувальники й усі необхідні служби.

"Вкотре наголошую бути уважним та пам’ятати про небезпеку! Бережіть себе та своїх близьких. Частина полів, лісових масивів, водоймищ та інших ділянок досі залишаються необстеженими. Роботи з розмінування тривають", - зазначив Кулеба у своєму повідомленні.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві викрили шахраїв, які привласнювали квартири померлих. У Києві затримано організаторів злочинного угруповання, яких підозрюють у здійсненні махінацій із нерухомістю померлих осіб. Зокрема зазначається, що підозрювані вже заволоділи шістьма квартирами в Києві. Незаконні угоди укладали тоді, коли в померлих не було близьких родичів, які б могли претендувати на житло. Нотаріус передавала дані учасникам злочинного угруповання, щоб вони змогли оволодіти квартирою.

Також "Коментарі" писали, що Нацгвардія у Києві затримала двох російських інформаторів. Нацгвардійцями вдалося затримати в Києві двох чоловіків, які виявилися російськими інформаторами й збирали дані для ворога, зокрема фотографували місцерозташування військових. 

Читайте на порталі "Коментарі": СБУ викрила масштабну схему розкрадання військової гуманітарки для Нацгвардії. Організатори схеми - засновник і керівник київської мережі магазинів, яка спеціалізується на продажі товарів військового призначення, і директор київської комерційної структури. Слідчі ДБР провели санкціоновані обшуки на місцях проживання підозрюваних в організації схеми, у магазинах і на складах. Також було вилучено 120 тисяч незареєстрованих набоїв вогнепальної зброї.

Читайте также